Метал ТурМетал Тур
Forgot password?

Един по-различен уикенд

Почивните дни могат да бъдат различни,а дейностите и преживяванията – разтърсващи и обогатяващи знанията и уменията ви. Бъдете в крак с времето! Искате ли да знаете какво да правите ако случайно попаднете в екстремна ситуация?Как да реагирате в случай на терористична атака или как да опазите себе си и другите с вас?

Нашите инструктори ще бъдат с вас и ще ви преведат през всички етапи на екстремни занимания,помагайки ви да натрупате знания и опит и да бъдете подготвени и за трудни ситуации,но без заплаха за вас и близките ви.

Ето и нашето предложение:

Международен център за специална подготовка по охрана и сигурност „ Алфа-Метал “ и Агенция за недвижими имоти и туризъм „ Метал Тур “ Ви предлагат едно ново предизвикателство , което ще Ви помогне да изпитате едно от най-екстремните преживявания в нашата база и с нашите професионални инструктори ,запознавайки се и прилагайки тактики за оцеляване и защита на единствено по рода си открито тактическо стрелбище и полигон ,намиращо се на 9 км. от Габрово;

ПРОГРАМА

1. Посрещане и настаняване в хотела. Среща на всички участници в мероприятието на рецепцията на хотела ,отпътуване към базата.

2. Пристигане – провеждане на пълен инструктаж -запознаване с видовете оръжия,поведение при стрелба.

3.Индивидуални стрелби и упражняване на техниката(времето зависи от броя на участниците и броя за заявените муниции).

4. Състезателни игри и симулации. Разделяне на участниците на отбори. Провеждане на игри със състезателен характер целящи създаване на синхрон в действията на групата(отбора) с възможност за включване на множество елементи ,хватки и сценарии според целта на тренинга.

5. Награждаване на най-добрия състезател /най-добър стрелец.

6. Заснемане по време на цялото събитие ,финални снимки и предоставяне на материалите на участниците.

7.Отпътуване към хотела. Възможност за организиране на вечеря. Закуска на следващия ден.

8. Възможност за организиране на допълнителни екскурзии на следващия ден – срещу допълнително заплащане – до Соколски манастир, АЕК“Етъра “ , м.Узана и еко пътека , Дряновски манастир и пещерата „ Бачо Киро “,Трявна.
НАШЕТО ПРЕДИМСТВО:

Осигуряване на всичко необходимо ,за да прекарате прекрасно времето с нас като едно забавно и пълноценно преживяване, чиито резултати да приложите в ежедневието. Гарантираме организация по всеки един параграф , от самото посрещане до почивката след интензивните занимания.

Цената включва: Нощувка със закуска в хотел 3 звезди (застраховка ,туристическа такса и ДДС ),обяд на полигона(кетъринг).Застраховка – злополука ;Патрони – 50 бр. патрони за Глок , 50 бр. патрони за карабина ; стрелба с въздушна пушка; Инструктори.

Възможност (с доплащане) за: транспорт до стрелбището,   организиране на вечеря; Обяд във Възрожденската механа в АЕК “ Етъра “  на следващия ден след мероприятието;Обяд в механата на Дряновки манастир на следващия ден след мероприятието; Посещения на АЕК „Етъра“, пещерата„ Бачо Киро “ ;Транспорт: в зависимост от отдалечеността на местата за посещение.