Метал ТурМетал Тур
Forgot password?

За нас

МЕЖДУНАРОДНА АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ МЕТАЛ ТУР ООД

Екипът на агенцията ни се отличава с професионализъм, динамичност и нестандартен индивидуален подход към клиентите.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си висококачествен комплекс от услуги при покупко-продажба на недвижими имоти или в сферата на туризма.

Мисията на фирмата е да предложи на всеки клиент услуги на високо професионално ниво. Всички наши клиенти могат да ни се доверят и да изискат висококачествени услуги, защото нашата компания цени доверието на своите клиенти. Ние създаваме максимално изгодни условия за продавачи, за купувачи и туристи в рамките на Закона.

Принципите ни на работа се основават на индивидуалния подход към всеки клиент, спестяване на неговото време и защита на неговите интереси.

Целите на агенцията са чрез професионални консултации реално да помогне на своите клиенти както в доброто инвестиране на своите средства, така и за богатия избор на възможности за почивка.

Нашата стратегия – стандарт, качество и коректност в обслужването. Ние желаем да се наложим като водеща агенция на туристическия пазар с атрактивни, качествени и достъпни предложения, с висока култура на обслужване, отговарящи на високите изисквания на клиентите. Вярваме, че коректното и любезно отношение от страна на нашите служители ще допринесе за доброто име на българския туроператор.

Ние работим за Вас от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 часа.
Заявки, получени в почивните дни, се обработват в първия работен ден!